Over ons

Ons bedrijf

Wij zijn een kleine onderneming die gevestigd is in Hoogvliet, gespecialiseerd in het bedrukken- en borduren van alle soorten textiel, voor zowel de particulieren als voor het bedrijfsleven. Daarnaast houden wij ons ook bezig met het maken van luiertaarten, geschenkpakketten, bedrukken van (geboorte)tegels, verjaardag traktaties, printen van posters/foto's op groot formaat.

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice
  • 30-dagen-geld-terug garantie

Ons team

Onze winkel aan de Wilhelm Tellplaats 86 te Hoogvliet

Geschiedenis

In de zomer  2014 is Diskids opgericht onder de naam Its-Gillies Kids Fashion waar wij zijn begonnen op de braderie/markt met de verkoop van kinderkleding, al snel merkten wij dat er veel vraag was naar Disney en hebben wij ons assortiment in een zeer korte tijd omgetoverd naar originele Licentie Disney kinderkleding en accessoires hier zijn wij enorm bekend om geworden en zijn wij ons hierop gaan richten. Omdat wij in de "volksmond" slecht te vinden waren door onze naam Its-Gillies... zijn wij tot de conclusie gekomen om een naamswijziging door te voeren en zijn wij te vinden onder de naam "Diskids"
en zijn we een unit begonnen in Beverwijk na 2 jaar wilde we meer dagen open en zijn we een winkel in Hoogvliet begonnen en zijn we ons meer gaan richten op eigen bedrukkingen